Majstrovské ovládanie mysle a vnútorná liečivá sila človeka k samo-vyliečeniu. Janka Sušková

Samovyliečenie. Ide o skutočnú možnosť? Dá sa vyliečiť meditáciou? Priatelia vitajte v ďalšom pokračovaní rozhovorov o liečivej sile.

Takto na úvod vám chcem poďakovať, že ste začali podporovať tvorbu podcastu aj finančne a aj na www.herohero.co/odznova .

Ako som už spomínala, môj cieľ je 2 000 podporovateľov, aby som mohla platiť tím kameramanov a produkčného. Ďakujem.

Dnes sa budem rozprávať na tému samoliečenia a úžasnej schopnosti tela a mysle uzdravovať sa.

Janka Sušková roky spolupracuje s Tulku Lobsangom, ktorý je blízky priateľ jeho Svätosti Dalajlámu. K učeniu sa dostala v čase, keď ležala v nemocnici s podozrením na rakovinu. Doma dve malé deti. Zmätená, vyľakaná. Ako funguje samoliečenie a môže sa to človek naučiť?

Aj o tom sa dnes budeme rozprávať

  • Poznáš prípady z praxe, keď sa ľudia vyliečili…?
  • Čo je to tá tibetská škola liečenia? Vraj sa študuje 12 rokov…
  • V úvode som spomenula Tulku Lobsanga. Ten teraz bude na Slovensku. Čo sa presne bude diať a môžu sa pripojiť aj ľudia, ktorí nás teraz počúvajú?
  • Prečo podľa teba v našich končinách ľudia neveria, teda väčšinová spoločnosť, že VIERA uzdravuje?  Že teda samoliečenie je reálna vec?
  • Stretávaš sa s názormi, že takéto veci, ako je napríklad učenie TULKU je nebezpečné? Vieš čo myslím? Že ľudia uveria takejto možnosti, ale nie sú pripravení a nevyliečia sa. Ba, zomrú?
  • Pre koho to vôbec je určené? Treba na to istú úroveň vedomia? Janku nájdete na www.maitri.sk

Živé podujatia

Informácie o Festivale a víkendovke nájdete tu: https://www.odznova.sk/podujatia-jesen-2024-festival-odznova-a-vikendovka-soogood-zabezpecte-si-svoje-miesto/

Link na podporu : https://herohero.co/odznova

Podporiť ma môžete aj tak ako doteraz… Podpora je možná nasledovne: https://ko-fi.com/odznovapodcast alebo na č.u: SK45 8330 0000 0022 0165 1060 – do poznámky uveďte, že ide o DAR. Ak ste z ČR alebo mimo EU, č.u.: 22 0165 1060/8330 – do poznámky prosím uviesť že ide o DAR

Martina Valachová

Komentáre na stránke nie sú umožnené